design interior | Locuinta 041_13

proiecte case
up

design interior / Locuinta 041_13

  • design interior
  • 229
  • Locuinta 041_13
1654 1655 1656 1657 1658

Intenţiile echipei de design sunt vizibile doar la nivelul unei prezentări a întregii locuinţe, întrucât spaţiile de la parter sunt concepute într-o notă uşor diferită faţă de restul casei, cu zone private, precum cele trei dormitoare de la etaj.
Se înţelege de aici diferenţa clară între o arhitectură de interior şi un design integrat, de atmosfere şi lumini, cu o viziune de ansamblu asupra întregii locuinţe. Ceea ce echipa de arhitectură şi design şi-a propus să facă, schimbă modul în care privim amenajările interioare.
De altfel, ambientul întregii case, prin texturile sale, reuşeşte să lumineze zone care altfel nu ar fi beneficiat de suficientă lumină naturală. Pardoseala deschisă la culoare, din ceramică porţelanată, contribuie la iluminarea spaţiului, armonizând cu nuanţa deschisă a placajului de lemn de pe perete. Ambianţa cromatică este una ce reuşeşte să încălzească aspectul minimalist şi liniile drepte ale bucătăriei deschise, ale cărei accente sunt texturile de sticlă şi inox. Locul de luat masa din imediata apropiere a blatului de bucătărie comunică vizual printr-o expresie minimalistă, cu accente retro-moderne. De altfel, întreaga locuinţă se individualizează printr-o echilibrată punere în operă a unei atmosfere de trai contemporan, cu accente retro-moderne. Arhitectul demonstrează, prin capacitatea de a se adapta nevoilor clienţilor săi, că există o soluţie la eliminarea austerului din atmosfera arhitecturii contemporane şi înnobilarea ei prin soluţii ce aparţin perioadei preindustriale sau chiar industriale, insuficient explorate la nivel de armonie lingvistică a spaţiului.
Dormitorul matrimonial se caracterizează printr-o paletă de texturi. Amenajarea combină piese de mobilier ce au valoare contemporană cu elemente de mobilier modern.

Suprafața construită = 109,35 mp
Suprafața desfășurată = 256,22 mp
Suprafața utilă = 193,19 mp
Suprafața locuibilă = 82,17 mp

La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 041_03
La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 041_08
La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 041_11

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări în ceea e privește accesoriile și piesele de mobilier folosite.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.