case frumoase | Locuinta 041_03

proiecte case
up

case frumoase / Locuinta 041_03

  • case frumoase
  • 190
  • Locuinta 041_03
1199 1200 1201 1202 1203 1204 1205

O casă care profită de peisaj este caracterizată prin constrângeri puţine, gesturi ample, expresivitate, organicitate. Traseul aproape muzeal imprimă casei un aer pe cât de sobru pe atât de futurist. Desfășurată pe trei niveluri, funcțiunile se distribuie clasic. Parterul este dedicat zonei de zi, acesta cuprinzând: camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, depozit, centrala termica și o baie. Etajul unu este destinat zonei de noapte, cu funcțiuniile: trei dormitoare, trei dressing și două bai, iar etajul al doi-lea, fiind partial, are functiunea de birou, la care se mai adauga o terasa generoasă.

Suprafața construită = 109,35 mp
Suprafața desfășurată = 256,22 mp
Suprafața utilă = 193,19 mp
Suprafața locuibilă = 82,17 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 041_13

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 770 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.280 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 2.050 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.