case parter | Locuinta 042_06

proiecte case
up

case parter / Locuinta 042_06

  • case parter
  • 196
  • Locuinta 042_06
1239 1240 1241 1242 1243 1244

Locuinţa este suficientă pentru găzduirea confortabilă a unei familii cu un copil, având regimul de înălţime desfaşurat pe un singur nivel. Zona de zi şi cea de noapte sunt grupate pentru a oferi o buna funcţionalitate locuinţei.
În incintă regăsim spaţii precum: camera de zi, bucătăria (deschisă catre zona camerei de zi), două dormitoare şi o baie.

Suprafața construită = 63,94 mp
Suprafața desfășurată = 63,94 mp
Suprafața utilă = 50,01 mp
Suprafața locuibilă = 30,03 mp

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 300 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 500 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 800 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.