case cu mansarda | Locuinta 049_07

proiecte case
up

case cu mansarda / Locuinta 049_07

  • case cu mansarda
  • 240
  • Locuinta 049_07
1750 1751 1752 1753 1754

Fie că doriți o locuință ce nu necesită un lot de teren cu dimensiuni mari, fie că optați pentru utilizarea acesteia pe post de casă de vacanță, construcția de față este dotată cu toate spațiile necesare. O familie cu trei, patru membrii va fi pe deplin satisfăcută de dimensiunea alocată fiecărei zone de la interior și va beneficia, în plus, de avantajul pe care ți-l oferă o curte proprie.
Construcția prezentată dispune de un regim de înălțime P+M având o suprafață de dimensiuni medii, compartimentarea fiind organizată astfel: la parter regăsim spații precum camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, dormitor și o baie; mansarda cuprinde trei dormitoare, fiecare cu propriul dressing și o baie.

Suprafața construită = 92,07 mp
Suprafața desfășurată = 184,14 mp
Suprafața utilă = 154,22 mp
Suprafața locuibilă = 75,58 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 740 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.290 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 1.840 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.