case cu mansarda | Locuinta 047_07

proiecte case
up

case cu mansarda / Locuinta 047_07

  • case cu mansarda
  • 221
  • Locuinta 047_07
1594 1595 1596 1597 1598

Cu o arhitectură care iese în evidență și finisaje deosebite, această locuință se poate integra în zonele construite urbane, dar și în peisajul rural. Suficientă pentru locuirea confortabilă a unei familii, proiectul are regimul de înălțime parter și mansardă.
Din punct de vedere funcțional, împărțirea spațiilor e cea clasică, cu zona de zi aparținând parterului, iar cea de noapte, mansardei. Parterul cuprinde: camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, cămară, centrală termică și o baie. Mansarda este destinată zonei de noapte, cu funcțiuniile: trei dormitoare (două din acestea sunt prevăzute cu balcon propriu), un dressing și o baie.

Suprafața construită = 88,93 mp
Suprafața desfășurată = 177,86 mp
Suprafața utilă = 140,79 mp
Suprafața locuibilă = 84,17 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 710 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.250 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 1.780 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.