case cu mansarda | Locuinta 043_07

proiecte case
up

case cu mansarda / Locuinta 043_07

  • case cu mansarda
  • 200
  • Locuinta 043_07
1262 1263 1264 1265 1266 1267 1268

Stilul modern în arhitectura contemporană a asimilat încă de la început conceptul minimalist în plan estetic. Exemplul prezentat ilustrează o astfel de abordare pentru o locuinţă ce poate fi adaptată foarte uşor oricărei zone climatice şi de relief din ţară, atât prin compoziţia sa volumetrică cât şi prin îmbinarea materialelor.
Desfășurată pe două niveluri (parter şi mansardă), funcțiunile se distribuie clasic. Parterul este dedicat zonei de zi, acesta cuprinzând: camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, cămară, birou și o baie. Mansarda este destinată zonei de noapte, cu funcțiuniile: trei dormitoare (două din acestea sunt prevăzute cu balcon propriu), două dressinguri și o baie.

Suprafața construită = 80,10 mp
Suprafața desfășurată = 157,37 mp
Suprafața utilă = 128,92 mp
Suprafața locuibilă = 75,82 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 630 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.100 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 1.570 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.