case cu mansarda | Locuinta 038_07

proiecte case
up

case cu mansarda / Locuinta 038_07

  • case cu mansarda
  • 178
  • Locuinta 038_07
1117 1118 1119 1120 1121 1122 1123

O locuință nu îndeplinește doar rolul de a adăposti funcțiuni conforme cu nevoile contemporane, ci devine un factor estetic prin aspectul său exterior. Astfel, oricât de simplu ar fi volumul arhitectural, există destule modalități prin care aceasta să capete un caracter individual. Locuința prezentată propune o astfel de modalitate, prin separarea doar la nivel vizual a zonelor interioare de interes. Construcția prezentată dispune de un regim de înălțime P+M având o suprafață de dimensiuni medii, compartimentarea fiind organizată astfel: la parter regăsim spații precum camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, dormitor și o baie; mansarda cuprinde două dormitoare, un dressing și o baie.

Suprafața Construită = 89,65 mp
Suprafața Desfășurată = 178,08 mp
Suprafața Utilă = 118,14 mp
Suprafața Locuibilă = 73,74 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 710 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.250 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 1.780 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.