case cu mansarda | Locuinta 006_07 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

case cu mansarda / Locuinta 006_07 – cu Standard Ridicat

  • case cu mansarda
  • 22
  • Locuinta 006_07 – cu Standard Ridicat
170 171 172 173 174

Ideea proiectului este una de transparentă, închiderile realizându-se exclusiv din panouri mari din sticlă pe care se profilează elemente structurale din beton armat. Senzația de spațiu fluid este accentuată și de prezența camerei verzi în jurul căreia a fost gândit volumul, precum și deschiderile generoase către curte. Lumina zenitală și vegetația devin astfel elemente compoziționale ale casei.
La interior, funcțiunile se dezvoltă pe verticală, imobilul având regimul de înălțime P+1E+M, cu spațiile distribuite astfel: la parter regăsim bucătăria, locul de luat masa, sală verde, camera de zi, centrală termică și un grup sanitar; la etaj sunt trei dormitoare, două băi, un dressing, iar parțial, peste suprafața camerei de zi, se găsește un gol în planșeu, aceasta desfășurându-se pe doua niveluri; mansarda cuprinde două dormitoare, o baie și o saună.

Suprafața construită = 234,30 mp
Suprafața desfășurată = 608,55 mp
Suprafața utilă = 335,45 mp
Suprafața locuibilă = 228,95 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se poate adăuga subsol sau se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 2.430 euro
Pachetul BAZĂ cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 4.260 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 6.090 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul conține planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.