case cu mansarda | Locuinta 003_07

proiecte case
up

case cu mansarda / Locuinta 003_07

  • case cu mansarda
  • 7
  • Locuinta 003_07
43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53

Pentru cei care doresc o casă care să aibă o înfățișare care aduce aminte de zona montană, vă propunem locuința din imagini, locuință ce este înconjurată de terase ce fac o legătură între spațiul interior și cel exterior amenajat. În această idee, construcția a fost gândită pentru a se integra și armoniza în sit. Casa are regimul de înălțime D+P+M, cuprinzând spații precum: la demisol se află bucătărie, cramă, centrală termică, pivniță, terasă acoperită; la parter avem spații precum lounge, camera de zi; etajul cuprinde două dormitoare și camera de zi.

Suprafața construită = 121,08 mp
Suprafața desfășurată = 326,89 mp
Suprafața utilă = 238,19 mp
Suprafața locuibilă = 121,41 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.310 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 2.290 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 3.270 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.