case cu etaj | Locuinta 039_08

proiecte case
up

case cu etaj / Locuinta 039_08

  • case cu etaj
  • 182
  • Locuinta 039_08
1145 1146 1147 1148 1149 1150 1151 1152

Fie că va fi amplasată într-o zonă urbană, fie că proprietarii optează pentru dispunerea ei în mediul rural, farmecul acestei locuințe este induditabil. Tratând într-o variantă modernă arhitectura imobilului, având fațadele ornate cu materiale naturale ca piatra și lemnul, încadrăm locuința ca fiind perfecta pentru cei care iubesc natura. Construcția este de dimensiuni medii, beneficiind de un regim de înălțime P+1E, compartimentarea fiind astfel: la parter regăsim spații precum camera de zi, locul de luat masa, bucătărie și o baie; etajului revenindui două dormitoare și o baie.

Suprafața construită = 88,44 mp
Suprafața desfășurată = 176,88 mp
Suprafața utilă = 115,17 mp
Suprafața locuibilă = 67,93 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 710 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.240 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 1.770 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.