design interior | Locuinta 032_13 – Reabilitare

proiecte case
up

design interior / Locuinta 032_13 – Reabilitare

  • design interior
  • 213
  • Locuinta 032_13 – Reabilitare
2113 2112 2111 2110 2109 2108 2107 2106 2105 2104 2103 2102 2101 2100 2099 2098

Un spațiu funcțional și primitor, bine echilibrat din punct de vedere estetic, cromatic și funcțional, în care să predomine tonurile pastelate și accentele puternice de materiale și textură, aceasta își doreau proprietarii de la noua lor locuință. Proiectul casei este un oarecum atipic, deoarece imobilul este o vilă cu trei apartamente într-un limbaj arhitectural contemporan, familia numeroasă dorind să locuiască într-un singur imobil. Subsolul și parterul reprezintă un apartament, iar etajul este împarțit în două apartamente. Camera de zi și locul de luat masa au fost concepute ca un spațiu unitar, legate între ele prin poziționarea unui șemineu bioetanol, placat cu lambriuri din lemn și a unui acvariu mare poziționat în imediata apropiere a mesei și a bucătăriei. Zona de conversație gravitează în jurul acestuia, precum și a sistemului home-cinema, a canapelei albe, a măsuței de cafea, toate contribuind la crearea unei atmosfere familiale, calde. S-a vrut o încăpere cu un aer masculin, așa că au fost alese tonuri de alb, scoase în evidență de textura pronunțată a placării cu lambriuri wenge din lemn. Mobila are, în general, un finisaj lucios și este realizat în mare parte din PAL. Bucătaria a fost concepută în aceleași stil minimalist, cu aceleași texturi și materiale, accentul major fiind pus pe ergonomie și funcționalitate. Aici regăsim un blat de lucru dintr-un PAL lucios, ce devine un element decorativ care aduce reflexii interesante prin iluminarea naturală sau artificială din timpul zilei sau la lăsarea serii. Mobilierul a fost realizat din nuanțe albe, alăturate cromatic cu tonuri închise, mai exact textura lemnului.

Suprafața construită = 203,41 mp
Suprafața desfășurată = 447,49 mp
Suprafața utilă = 207,11 mp
Suprafața locuibilă = 265,40 mp

La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 032_08 – Reabilitare
La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 032_11 – Reabilitare

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări în ceea e privește accesoriile și piesele de mobilier folosite.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.