case cu etaj | Locuinta 006_08 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

case cu etaj / Locuinta 006_08 – cu Standard Ridicat

  • case cu etaj
  • 23
  • Locuinta 006_08 – cu Standard Ridicat
175 176 177 178 179

Cu o tratare avangardistă a fațadelor și o volumetrie modernă, proiectul propus reprezintă un exemplu de arhitectură contemporană ce iese din accepțiunea clasică a locuințelor unifamiliale. Destinat amplasării într-o zonă de câmpie, funcțional proiectul prezintă toate spațiile necesare unui trai mai mult decât confortabil.
La interior, funcțiunile se dezvoltă pe verticală, imobilul având regimul de înălțime P+1E+M, cu spațiile distribuite astfel: la parter regăsim bucătăria, locul de luat masa, sală verde, camera de zi, centrală termică și un grup sanitar; la etaj sunt trei dormitoare, două băi, un dressing, iar parțial, peste suprafața camerei de zi, se găsește un gol în planșeu, aceasta desfășurându-se pe doua niveluri; mansarda cuprinde două dormitoare, o baie și o saună.

Suprafața construită = 234,30 mp
Suprafața desfășurată = 608,55 mp
Suprafața utilă = 335,45 mp
Suprafața locuibilă = 228,95 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se poate adăuga subsol sau se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 2.430 euro
Pachetul BAZĂ cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 4.260 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 6.090 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul conține planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.