case cu etaj | Locuinta 004_08 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

case cu etaj / Locuinta 004_08 – cu Standard Ridicat

  • case cu etaj
  • 12
  • Locuinta 004_08 – cu Standard Ridicat
2133 2132 2131 2130 2129 2128 2127 2126 2125 2124

O volumetrie interesantă și fațade avangardiste pentru o locuință unifamilială ce se încadrează în categoria de lux. Desfășurată pe trei niveluri, respectiv subsol, parter și etaj, propunerea prevede spații destinate relaxării, cum ar fi saunele, cinema-ul și piscina, aceasta diferențiându-se de tiparul atât de practicat și întâlnit la tot pasul. Cu suprafețe generoase, locuința cuprinde la subsol spații precum saună, sală fitness, sală cinema, cramă; la parter, pe lângă spațiile zonei de zi, se află și piscina, iar etajului îi revine zona de noapte, având trei dormitoare.

Suprafața construită = 189,62 mp
Suprafața desfășurată = 553,08 mp
Suprafața utilă = 416,29 mp
Suprafața locuibilă = 141,73 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 004_13 – cu Standard Ridicat

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 2.210 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 3.870 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 5.530 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.