modele de case | Locuinta 011_10

proiecte case
up

modele de case / Locuinta 011_10

  • modele de case
  • 48
  • Locuinta 011_10
263 264

Amplasamentul și spațiile solicitate de beneficiar generează morfologia casei de dimensiune medie. Relaționarea spațiului interior se face prin intermediul curții din spate, ce poate fi amenajată conform dorinței proprietarilor. Astfel, spațiile de zi de la parter se deschid spre curte, fapt ce permite extinderea fizică a acestora odată cu deschiderea ușilor.
Compartimentarea interioară este una foarte restrânsă, fiecare spațiu fiind bine gândit pentru necesitățile familiei beneficiare. Locuința are regimul de înălțime P+1E și cuprinde funcțiunile astfel dispuse: la parter regăsim bucătăria, camera de zi, dormitorul și o baie; etajul cuprinde trei dormitoare, două dressing-uri și o baie.

Suprafața construită = 94,65 mp
Suprafața desfășurată = 187,75 mp
Suprafața utilă = 141,00 mp
Suprafața locuibilă = 79,30 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se poate adăuga subsol sau se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 750 euro
Pachetul BAZĂ cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.310 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 1.880 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul conține planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.