proiecte de casa | Locuinta 050_11

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 050_11

  • proiecte de casa
  • 244
  • Locuinta 050_11
1769 1770 1771 1772 1773 1774

Fie că va fi amplasată la munte, fie că proprietarii optează pentru dispunerea ei într-o zonă urbană, farmecul acestei locuințe este induditabil. Tratând într-o variantă modernă tema locuinței unifamiliale, considerăm ca aceasta este perfectă pentru cei ce iubesc natura. Cu fațadele tratate cu materiale naturale, construcția este potrivită locuirii unei familii cu trei sau patru membrii.
Construcția prezentată are o suprafață de dimensiuni medii, împărțirea funcțiuniilor fiind cea clasică: la parter regăsim spații precum camera de zi, bucătărie, birou și o baie; mansarda cuprinde trei dormitoare, două dressing-uri și o baie.

Suprafața construită = 147,40 mp
Suprafața desfășurată = 257,34 mp
Suprafața utilă = 162,38 mp
Suprafața locuibilă = 75,84 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.030 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.800 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 2.570 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.