proiecte de casa | Locuinta 048_11 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 048_11 – cu Standard Ridicat

  • proiecte de casa
  • 228
  • Locuinta 048_11 – cu Standard Ridicat
1929 1928 1927 1926 1925 1924 1923 1922

Cu o volumetrie modernă și totodată simplă, dar în același timp extrem de actuală, locuința este ideală pentru a fi amplasată în mediul urban, aceasta reprezentând o soluție modernă de îmbinare a funcționalului cu esteticul.
Funcționalitatea s-a dovedit a fi prioritară în rezolvarea temei de proiectare a imobilului desfășurat pe două niveluri (parter și etaj) ce trebuia a fi materializată astfel: la parter se află zona de zi, acesta cuprinzând: camera de zi, bucătărie, birou, dormitor, spațiu tehnic, seră și două băi. Etajul este destinat zonei de noapte, cu funcțiunile: patru dormitoare prevăzute cu baie proprie, bibliotecă și seră.

Suprafața construită = 212,76 mp
Suprafața desfășurată = 425,52 mp
Suprafața utilă = 316,37 mp
Suprafața locuibilă = 158,68 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 048_13 – cu Standard Ridicat

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.280 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 2.130 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 3.400 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.