proiecte de casa | Locuinta 046_11 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 046_11 – cu Standard Ridicat

  • proiecte de casa
  • 218
  • Locuinta 046_11 – cu Standard Ridicat
1458 1459 1460 1461 1462 1463 1464 1465

Obiectul de arhitectură este în strânsă legătură cu pretențiile stricte ale beneficiarului, aflându-se în conjuncție cu mediul natural înconjurător. Fiind integrat pe deplin în contextul natural, căminul este conceput pentru a oferi stări de calm și intimitate.
Învelitoarea are ca finisaj exterior gazonul, respectând standardele înalte de eficiență energetică pentru a garanta un confort maxim și costuri minime pe parcursul tuturor celor patru anotimpuri, de asemenea au fost evitate și punțile termice. Locuința are laturile paralele cu punctele cardinale având la bază principii ecologice, aceasta fiind semi-îngropată pe trei laturi (nord, est și vest) pentru ca terenul dimprejur, izolat la rândul său, să înmagazineze pe timpul verii caldură pe care să o redea în interior iarna, astfel beneficiarul economisind energia termică.
Desfășurată pe două niveluri (parter şi etaj), funcțiunile se distribuie clasic. Parterul este dedicat zonei de zi, acesta cuprinzând: camera de zi, bucătărie, birou, dormitor, spațiu tehnic, seră și două băi. Etajul este destinată zonei de noapte, cu funcțiunile: patru dormitoare prevăzute cu baie proprie, bibliotecă și seră.

Suprafața construită = 202,16 mp
Suprafața desfășurată = 415,13 mp
Suprafața utilă = 303,93 mp
Suprafața locuibilă = 158,62 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 046_13 – cu Standard Ridicat

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.250 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 2.080 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 3.320 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.