proiecte de casa | Locuinta 041_11

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 041_11

  • proiecte de casa
  • 192
  • Locuinta 041_11
1213 1214 1215 1216 1217 1218 1219

O casă care profită de peisaj este caracterizată prin constrângeri puţine, gesturi ample, expresivitate, organicitate. Traseul aproape muzeal imprimă casei un aer pe cât de sobru pe atât de futurist. Desfășurată pe trei niveluri, funcțiunile se distribuie clasic. Parterul este dedicat zonei de zi, acesta cuprinzând: camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, depozit, centrala termica și o baie. Etajul unu este destinat zonei de noapte, cu funcțiuniile: trei dormitoare, trei dressing și două bai, iar etajul al doi-lea, fiind partial, are functiunea de birou, la care se mai adauga o terasa generoasă.

Suprafața construită = 109,35 mp
Suprafața desfășurată = 256,22 mp
Suprafața utilă = 193,19 mp
Suprafața locuibilă = 82,17 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 041_13

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.020 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.790 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 2.560 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.