proiecte de casa | Locuinta 033_11

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 033_11

  • proiecte de casa
  • 157
  • Locuinta 033_11
970 971 972 973 974 975 976 977

Un spațiu care pornește de la principala caracteristică - simplitatea, în care ești protejat de simplitatea formelor, nu te mai simți obligat să te încadrezi în ritmul contemporaneității, o evadare din vârtejul în care suntem prinși cu toții. Plan, prin distribuția clară a spațiilor - funcțional dimensionate și poziționate, oferă posibilitatea de acoperire a necesarului unei familii. Imobilul are regimul de înălțime P+1E, fiind împărțit in două mari zone, cea de zi si zona destinata nopții. La parter regăsim spații precum camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, garaj, centrală termică, baie, iar etajul cuprinde trei dormitoare, un dressing si o baie.

Suprafața construită = 144,03 mp
Suprafața desfășurată = 282,23 mp
Suprafața utilă = 219,63 mp
Suprafața locuibilă = 90,01 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.130 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.980 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 2.820 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.