proiecte de casa | Locuinta 032_11 – Reabilitare

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 032_11 – Reabilitare

  • proiecte de casa
  • 152
  • Locuinta 032_11 – Reabilitare
2097 2096 2095 2094 2093 2092 2091 2090 2089 2088

Proiectul acestei case este unul de transformare, pornind de la o structură existentă, s-a ajuns la o vilă cu trei apartamente într-un limbaj arhitectural contemporan. Intenția a fost să dea acestei construcții o nouă imagine și identitate printr-o intervenție la nivel estetic și funcțional. Locuința prezentată, dispune de un regim de înălțime S+P+1E cu o suprafață de dimensiuni medii și este structurată pe trei mari zone. Prima zonă destinată apartamentului cel mai mare, se desfășoară pe două niveluri (subsol și parter) astfel: la subsol se află spațiile de depozitare; parterul cuprinde spații precum camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, dormitor martimonial, birou și două băi. A doua și cea de-a treia zonă se află la etaj și sunt destinate ultimelor două apartamente, aflându-se în perfectă simetrie față de axul central al imobilului. Apartamentele cuprind: camera de zi, dormitor matrimonial, dressing, baie și în apropierea holului central se află o zonă comună cu funcțiunea de agrement (sală hobby și bar).

Suprafața construită = 203,41 mp
Suprafața desfășurată = 447,49 mp
Suprafața utilă = 207,11 mp
Suprafața locuibilă = 265,40 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 032_13 – Reabilitare

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.790 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 3.130 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 4.470 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.