proiecte de casa | Locuinta 002_11 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 002_11 – cu Standard Ridicat

  • proiecte de casa
  • 4
  • Locuinta 002_11 – cu Standard Ridicat
25 26 27 28 29 30 31

Dacă ar trebui să găsim un cuvânt care descrie cel mai bine această compoziție, acela ar fi “comunicare”, idee care guvernează toate relațiile dintre funcțiunile principale ale casei. Piscina devine punctul de convergență al acestei comunicări, atât la nivel vizual, cât și la nivelul funcțiunilor.
Proiectul de față vizează construirea unui imobil cu regim de înălțime S+P+1E având spațiile distribuite astfel: la subsol regăsim spații ca sauna, sala de biliard sau cea de fitness; în zona parterului, pe lângă spațiile zonei de zi se află și piscina care este închisă pe timpul iernii cu panouri glisante; etajului îi revine zona de noapte, cuprinzând patru dormitoare.

Suprafața construită = 449,19 mp
Suprafața desfășurată = 1.011,81 mp
Suprafața utilă = 807,50 mp
Suprafața locuibilă = 514,62 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 002_13 – cu Standard Ridicat

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 4.050 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 7.080 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 10.120 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.