arhitectura | Terasa 001_14 - Acoperita

proiecte case
up

arhitectura / Terasa 001_14 - Acoperita

  • arhitectura
  • 164
  • Terasa 001_14 - Acoperita
2350 2349 2348

Construită într-un stil tradiţional vernacular, îndeaproape urmărit de proiectant, terasa are o formă plăcută și are rolul de relaxare.
Învelitoarea de pe terasă oferă o imagine plăcută privind dinspre munte şi reflectă razele soarelui, protejând ambianţa spaţiului interior.
Accentul pus pe terasă în detrimentul unor concepte formale rigide şi adaptarea ei pentru a fi utilizată alternativ în diferitele momente ale zilei, în funcţie de direcţia razelor solare, extrema modestie arhitecturală care lasă loc improvizaţiei şi integrează această terasă în timpul şi locul în care este inserată – toate acestea fac din arhitectura mediteraneeană o rafinată explorare a termenilor de „relaxare” şi „locuire”.
Fără a se dezice de beneficiile confortului modern, însă evitând cu abilitate capcanele estetice pe care acestea de regulă le implică, arhitectura terasei este în acelaşi timp inventivă şi tradiţională, senină şi animată, iar una dintre marile ei calităţi este că lasă loc intervenţiilor ulterioare – modificări, înlocuirea unor elemente, fără a pierde nimic din imaginea iniţială, lucru pe care majoritatea obiectelor de arhitectură contemporane, solide şi definitive, nu îl permit.

Suprafața construită = 0,00 mp
Suprafața desfășurată = 0,00 mp
Suprafața utilă = 0,00 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.