arhitectura | Pensiune Turistica 006_14

proiecte case
up

arhitectura / Pensiune Turistica 006_14

  • arhitectura
  • 230
  • Pensiune Turistica 006_14
1659 1660 1661 1662 1663

Pensiunea este situată într-un cadru mirific, pe un teren care este la dispoziția turiștilor. Este o construcție unde modernul se îmbină excelent cu rusticul, iar atmosfera caldă face ca fiecare clipă petrecută aici să fie una de neuitat.
Proiectul constă în realizarea unei pensiuni cu o capacitate de patru celule de cazare, cu regim de înălțime parter și mansardă.
Flora și fauna bogată din împrejurimi oferă ochiului imagini care odată întipărite în minte, te face să revi mereu la pensiune.
Relaxante, cu o personalitate distinctă, camerele pensiunii au locul unde poți să te odihnești cu adevărat. Aici s-a sintetizat întreaga filozofie despre armonie, spațiu și ordine. Ochii pot vedea o perfectă coordonare între amenajare și specific.

Suprafața construită = 45,16 mp
Suprafața desfășurată = 90,32 mp
Suprafața utilă = 74,72 mp
Suprafața locuibilă = 45,06 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.