arhitectura | Pensiune Turistica 005_14

proiecte case
up

arhitectura / Pensiune Turistica 005_14

  • arhitectura
  • 224
  • Pensiune Turistica 005_14
1625 1626 1627 1628 1629

Prezenta pensiune este construită cu scopul de a deveni oaza dumneavoastră de liniște, locul de refugiu în mijlocul naturii, atunci când se simte nevoia unei infuzii de bună dispoziție, aer curat și optimism.
Proiectul are regimul de înălțime parter + mansardă și constă în realizarea unei pensiuni cu o capacitate de patru celule de cazare.
Această pensiune este amplasată într-o locație de excepție, înconjurată de pomi fructiferi și ape limpezi de munte. Amenajarea clădirii ține cont de specificul zonei, și armonizează cu peisajul, iar animalele de la fermă întregesc un tablou în care natura este în prim-plan.
Pensiunea se găsește într-o zonă cu climă blândă și aer curat, propice recreerii și agrementului tuturor persoanelor, indiferent de vârstă.

Suprafața construită = 45,16 mp
Suprafața desfășurată = 90,32 mp
Suprafața utilă = 74,72 mp
Suprafața locuibilă = 45,06 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.