arhitectura | Pensiune Turistica 004_14

proiecte case
up

arhitectura / Pensiune Turistica 004_14

  • arhitectura
  • 203
  • Pensiune Turistica 004_14
1288 1289 1290 1291 1292

Datorită poziției de excepție cu un peisaj pitoresc, fiind retrasă de aglomerația urbană, pensiunea oferă condiții excelente de a petrece concediul, vacanța, sfârșitul de săptămână sau sărbătorile. Aceasta se va compune dintr-un parter ce conține două celule de cazare și un etaj care va cuprinde alte două celule de cazare, diferențiându-se de celelalte pensiuni prin condițiile deosebite de cazare și cadrul natural deosebit.
Superbul cadru natural, oferă posibilitatea efectuării de drumeții sau organizare de partide de vânătoare. Frumusețea naturală a acestor meleaguri uimește călătorul și a născut legende în orice anotimp al anului.

Suprafața construită = 45,16 mp
Suprafața desfășurată = 90,32 mp
Suprafața utilă = 74,72 mp
Suprafața locuibilă = 45,06 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.