arhitectura | Hotel 003_14 – Urban

proiecte case
up

arhitectura / Hotel 003_14 – Urban

  • arhitectura
  • 281
  • Hotel 003_14 – Urban
2605 2604 2603 2602 2601 2678 2679 2680 2681 2682

Proiectul a fost întocmit în vederea construirii unei structuri de cazare cu regim de înălțime parter + patru etaje, construcție care urmează a fi construită pe un teren proprietate particulară. Amplasamentul este atractiv pentru construirea unei structuri de cazare, tinand cont de accesibilitatea facila si pretabilitatea zonei pentru acest tip de investitii.
În ceea ce privește partea exterioară, întreaga clădire se va termoizola cu vată minerală bazaltică ignifugă, peste care se vor monta panouri din fibrociment susținute de o structuă metalică. Întrarea în hotelul apartament este marcată de o pergolă minimalistă ce are ca finisaj exterior elemente orizontale din lemn tratat împotriva intemperiilor. De asemenea, camerele de zi au fost prevăzute cu balcoane. Prin volumetria propusă, clădirea de încadrează în arhitectura urbană modernă.

Suprafața construită = 507,05 mp
Suprafața desfășurată = 2.535,25 mp
Suprafața utilă = 2.154,52 mp
Suprafața locuibilă = 920,80 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.