arhitectura | Constructie Provizorie Comert Stradal 002_14

proiecte case
up

arhitectura / Constructie Provizorie Comert Stradal 002_14

  • arhitectura
  • 173
  • Constructie Provizorie Comert Stradal 002_14
1094 1095 1096

Imobilul are o identitate modernă, cu rol și formă variabile. Funcționează adesea ca parazit urban decontextualizat, obturant, de proiectare și execuție îndoielnice. Cu toate acestea, indiferent de ce anume adăpostește, își reprezintă zona. Acestă construcție provizorie are funcțiunea de magazin pentru fructe și legume.
Accesul la chioșc se face cu ajutorul unei uși situate pe fațada principală. Părțile laterale, spatele, acoperișul, nu au nici o deschidere și sunt protejate împotriva umezelii, iar pe fațada principală și pe părțile laterale sunt amplasate geamuri. Un asemenea imobil poate fi instalat în orice parte a orașului și poate fi mutat rapid și ușor cu ajutorul unui simplu motostivuitor sau cu ajutorul unui cric hidraulic operat manual.

Suprafața construită = 0,00 mp
Suprafața desfășurată = 0,00 mp
Suprafața utilă = 0,00 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.