arhitectura | Cladire de Birouri 004_14

proiecte case
up

arhitectura / Cladire de Birouri 004_14

  • arhitectura
  • 150
  • Cladire de Birouri 004_14
909 910 911 912 913 914 2697 2698

Tema de proiectare a impus construirea unui corp de clădire cu un regim de înălţime Parter si Etaj, cu funcţiunea clădire de birouri. Volumetria propusă este compusă dintr-un singur volum, dispunând de o arhitectură contemporană.
Configurarea partiului s-a realizat astfel încât să răspundă cât mai bine nevoilor beneficiarului şi să rezolve optim funcţional spaţiile necesare activităţii administrative și manageriale ale societății comerciale în cauză.
Construcţia este configurată pe structură metalică, cu stâlpi şi grinzi, închideri din pereți cortină și lambriuri metalice orizontale la nivelul ferestrelor, cu acoperiş într-o apă şi învelitoare din tablă cutată termoizolată. Compartimentările interioare sunt executate din pereţi uşori din panouri de gips-carton.
Realizarea unei investiţii de această factură, cu elemente de dotare moderne, plastică arhitecturală şi grad de finisare ce conferă reprezentativitate, contribuie la ridicarea standardului firmei şi la implementarea strategiilor de dezvoltare ale acesteia pe termen mediu şi lung. Prezenţa unui asemenea obiectiv, alături de cele similare realizate deja, într-un areal cu specific preponderent economic şi industrial, conferă un plus de interes zonei şi poate constitui cu succes un pas important pentru dezvoltarea acestui tip de funcţiune în zonă, în măsura în care completează şi susţine funcţiunile ariei de amplasare şi a celor învecinate.

Suprafața construită = 241,97 mp
Suprafața desfășurată = 475,31 mp
Suprafața utilă = 406,14 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.