arhitectura | Capela 001_14

proiecte case
up

arhitectura / Capela 001_14

  • arhitectura
  • 274
  • Capela 001_14
2531 2532 2533 2677

Volumetria edificiului se compune dintr-un volum orizontal accentuat printr-un acoperiș înalt, cu un unghi agresiv și o streașină joasă, înfundată. De asemenea, la nivelul învelitorii căpriorii aparenți din cherestea de rășinoase au fost intorși, păstrând astfel rezonanța unei clădiri de cult. Aspectul arhitectural a fost conceput pentru a se încadra în program cladirilor de cult, gândind un imobil ce permite accesul luminii naturale pe laturile laterale. Din punct de vedere arhitectural și ambiental, construcția va avea un efect benefic asupra zonei și va îmbogăți patrimoniul cultural și arhitectural al comunei.

Suprafața construită = 95,46 mp
Suprafața desfășurată = 95,46 mp
Suprafața utilă = 82,15 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.