design interior | Locuinta 048_13 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

design interior / Locuinta 048_13 – cu Standard Ridicat

  • design interior
  • 235
  • Locuinta 048_13 – cu Standard Ridicat
1919 1918 1917 1916

După discuțiile avute cu beneficiarul, proiectantul urmărește punerea în valoare a arhitecturii locuinței, în acest scop alegând pentru toate încăperile, nuanțe ce dau o notă de măreție spațiilor. Deși încăperile sunt generoase ca suprafață, proiectul de ambientare nu urmărește încărcarea acestora cu multe piese de mobilier, tocmai pentru ca impresia cea mai puternică cu care să rămână vizitatorul să fie redată de impazanța arhitecturală a locuinței. Mobilierul este de factură minimalistă, conceput de o manieră simplificată, fiind adus cât mai aproape de contemporan. În zona de zi se remarcă biblioteca prevăzută cu rafturi, masa cu cele două fotolii și o canapea care au o aliură majestuoasă, integrând un spațiu calm și cald, care invită la petrecerea timpului liber în compania unei cărți. Principala piesă de mobilier este scara din lemn încastrată în perete ce facilitează accesul către etajul clădirii.
La nota de strălucire finală, un rol imprortant îl joacă decorațiunile cum ar fi lămpile, obiectele de ceramică, tablourile, cărțile etc., care nu au cum să lipsească dintr-o astfel de amenajare. Sera anexată casei a devenit foarte populară deoarece, în afară de caracteristicile sale de bază, captează energia solară şi încălzeşte imobilul. Sera amenajată corect poate servi pentru creşterea plantelor pe tot parcursul anului. Prin urmare, sera anexată locuinței se potriveşte ideal pentru o eco-casă.

Suprafața construită = 212,76 mp
Suprafața desfășurată = 425,52 mp
Suprafața utilă = 316,37 mp
Suprafața locuibilă = 158,68 mp

La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 048_03 – cu Standard Ridicat
La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 048_04 – cu Standard Ridicat
La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 048_08 – cu Standard Ridicat
La acest link puteți accesa arhitectura locuinței: Locuinta 048_11 – cu Standard Ridicat

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări în ceea e privește accesoriile și piesele de mobilier folosite.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.