case frumoase | Locuinta 046_03 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

case frumoase / Locuinta 046_03 – cu Standard Ridicat

  • case frumoase
  • 215
  • Locuinta 046_03 – cu Standard Ridicat
1575 1574 1573 1572 1571 1570 1569 1568

Obiectul de arhitectură este în strânsă legătură cu pretențiile stricte ale beneficiarului, aflându-se în conjuncție cu mediul natural înconjurător. Fiind integrat pe deplin în contextul natural, căminul este conceput pentru a oferi stări de calm și intimitate.
Învelitoarea are ca finisaj exterior gazonul, respectând standardele înalte de eficiență energetică pentru a garanta un confort maxim și costuri minime pe parcursul tuturor celor patru anotimpuri, de asemenea au fost evitate și punțile termice. Locuința are laturile paralele cu punctele cardinale având la bază principii ecologice, aceasta fiind semi-îngropată pe trei laturi (nord, est și vest) pentru ca terenul dimprejur, izolat la rândul său, să înmagazineze pe timpul verii caldură pe care să o redea în interior iarna, astfel beneficiarul economisind energia termică.
Desfășurată pe două niveluri (parter şi etaj), funcțiunile se distribuie clasic. Parterul este dedicat zonei de zi, acesta cuprinzând: camera de zi, bucătărie, birou, dormitor, spațiu tehnic, seră și două băi. Etajul este destinată zonei de noapte, cu funcțiunile: patru dormitoare prevăzute cu baie proprie, bibliotecă și seră.

Suprafața construită = 202,16 mp
Suprafața desfășurată = 415,13 mp
Suprafața utilă = 303,93 mp
Suprafața locuibilă = 158,62 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 046_13 – cu Standard Ridicat

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.660 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 2.910 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 4.150 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.