case frumoase | Locuinta 034_03

proiecte case
up

case frumoase / Locuinta 034_03

  • case frumoase
  • 160
  • Locuinta 034_03
1560 1559 1558 1557 1556 1555 1554

Încadrându-se în categoria construcțiilor sustenabile, locuința de față se remarca prin largele vitraje care o deschid spre natură și tratarea interesantă a fațadelor. La interior, spațiile sunt cele obișnuite, cu zona de zi situată la parter unde regăsim spații precum camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, garaj, centrală termică, baie, și cea de noapte, la etaj, compusa din trei dormitoare, dressing și o baie.

Suprafața construită = 144,03 mp
Suprafața desfășurată = 262,49 mp
Suprafața utilă = 207,38 mp
Suprafața locuibilă = 90,01 mp

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 790 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.310 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 2.100 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.