case frumoase | Locuinta 005_03 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

case frumoase / Locuinta 005_03 – cu Standard Ridicat

  • case frumoase
  • 16
  • Locuinta 005_03 – cu Standard Ridicat
136 137 138 139 140 141 142

Concepută ca un obiect de design ce pare că sfidează legile gravitaționale, casa se închide și deschide spre spațiul exterior în ritmul organic al fluxului funcțional al locuinței. Spațiile tehnice și cele destinate agrementului se află la subsol, zona de zi situată la parter se desface către spațiul grădinii, în timp ce zona de noapte este adăpostită, într-un gest arhitectural de efect prin consola care se metamorfozează în „palma” protectoare la etaj. Funcțional, locuința are regimul de înălțime S+P+1E, având spațiile distribuite astfel: la subsol regăsim spații ca saună, sală fitness, sală cinema, sală proiecții, sală hobby, cramă, sală verde și o baie; parterul cuprinde, pe lângă spațiile zonei de zi (bucătăria, camera de zi, locul de luat masa, sală verde, birou și o baie) se află și piscina. Etajul cuprinde trei dormitoare (unul matrimonial cu baie și dressing propriu, iar celelalte două grupate pe un dressing și o baie), două dressing-uri și două băi, iar peste suprafața camerei de zi se afla un gol în planșeu, aceasta dezvoltându-se pe două niveluri.

Suprafața construită = 234,30 mp
Suprafața desfășurată = 608,55 mp
Suprafața utilă = 335,45 mp
Suprafața locuibilă = 228,92 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 005_13 – cu Standard Ridicat

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 2.430 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 4.260 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 6.090 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.