case de lemn | Locuinta 027_01 – de Vacanta

proiecte case
up

case de lemn / Locuinta 027_01 – de Vacanta

  • case de lemn
  • 126
  • Locuinta 027_01 – de Vacanta
669 670 671 672 673

Aceasta este varianta ideală pentru o casă de weekend sau vacanță, mică (deci ieftină), dar foarte confortabilă, pentru a putea asigura toate nevoile unei familii moderne. Locuința se desfașoara pe parter, având la bază sistemul constructiv din structură de lemn îmbrăcată cu pereți tip "sandwich" din panouri lemn cu termoizolație, spațiile sunt dimensionate pentru o familie cu unu sau doi copii având dispuse astfel funcțiuniile: bucatarie, două dormitoare și o baie.

Suprafața construită = 75,25 mp
Suprafața desfășurată = 75,25 mp
Suprafața utilă = 41,87 mp
Suprafața locuibilă = 18,30 mp

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 300 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 500 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 800 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.