case de lemn | Locuinta 024_01 – de Vacanta

proiecte case
up

case de lemn / Locuinta 024_01 – de Vacanta

  • case de lemn
  • 110
  • Locuinta 024_01 – de Vacanta
579 580 581 582

Beneficiarul dorește construcția unei locuințe de week-end / vacanță, perfectă într-o zonă montană, realizată integral din lemn, în care arhitectul a propus conceperea proiectului pe o altă logică spațială și volumetrică, inclusiv un răspuns dat la adecvarea clădirii. Astfel, s-a ajuns la un regim de înălțime S+P+M cu o suprafață de dimensiuni medii. Funcțiunile pe niveluri sunt distribuite astfel: subsolul are funcțiunea de depozit, la parter regăsim spații precum bucătăria, camera de zi, locul de luat masa, dormitor și o baie. Mansarda cuprinde un dormitor și o baie.

Suprafața construită = 98,51 mp
Suprafața desfășurată = 214,00 mp
Suprafața utilă = 129,84 mp
Suprafața locuibilă = 67,24 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 860 euro
Pachetul BAZĂ cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.500 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 2.140 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul conține planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul Tehnic se va preda în 24 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.