case de lemn | Locuinta 019_01

proiecte case
up

case de lemn / Locuinta 019_01

  • case de lemn
  • 84
  • Locuinta 019_01
470 471 472 473

O locuință cu un buget mic poate fi o provocare interesantă pentru arhitect atunci când beneficiarul este deschis la propuneri mai puțin convenționale. Arhitectural, clădirea prezentată încearcă să îmbine un gen clasic de locuință cu liniile drepte și un volum de factură minimalistă. Este un exemplu de conviețuire a două stiluri ce rezultă într-o locuință de dimensiuni medii, confortabilă, prezentând la interior toate spațiile specifice unui mod de viață contemporan. Cu funcțiuni ce se desfășoară pe un singur nivel, casa este potrivită pentru o familie mai puțin numeroasă. Din punct de vedere al funcțiunilor, locuința prevede la interior: camera de zi, bucătăria, trei dormitoare, dressing, precum și două băi.

Suprafața construită = 143,62 mp
Suprafața desfășurată = 143,62 mp
Suprafața utilă = 123,13 mp
Suprafața locuibilă = 81,33 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se poate adăuga subsol sau se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 570 euro
Pachetul BAZĂ cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.010 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 1.440 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul conține planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.