proiect casa de vacanta | Locuinta 010_05 – de Vacanta

proiecte case
up

proiect casa de vacanta / Locuinta 010_05 – de Vacanta

  • proiect casa de vacanta
  • 42
  • Locuinta 010_05 – de Vacanta
239 240

Această casă de vacanță cu volumetrie foarte simplă se pretează pentru o familie tânără, de două, trei persoane, în mediul rural sau într-o locație montană. Simplitatea structurii, a planului și a volumetriei permit ca această locuință să fie construită cu costuri minime, iar, în pofida suprafeței construite reduse, spațiile interioare sunt mai mult decât suficiente pentru un trai confortabil.
Șarpanta atipică este elementul de atracție al proiectului, finisajele sunt simple, cu lambriuri orizontale din lemn. Locuința se desfășoară pe parter, având dispuse astfel funcțiunile: bucătărie, camera de zi, două dormitoare și o baie.

Suprafața construită = 80,20 mp
Suprafața desfășurată = 80,20 mp
Suprafața utilă = 68,06 mp
Suprafața locuibilă = 44,35 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se poate adăuga subsol sau se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 400 euro
Pachetul BAZĂ cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 700 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 1.000 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul conține planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.