case cu etaj | Locuinta 012_08 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

case cu etaj / Locuinta 012_08 – cu Standard Ridicat

  • case cu etaj
  • 52
  • Locuinta 012_08 – cu Standard Ridicat
2017 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 2007 2006

Proiectul de casă se dezvoltă pe trei niveluri. Volumetria este simplă, cu un pronunțat caracter modern, registrul cromatic gravitând în jurul contrastului alb, gri închis și textura lemnului de esență stejar. Finisajele interioare creează senzația de spațiu unitar, pardoselile se rezumă la parchet și gresie antiderapantă, pereții sunt albi cu puține accente cromatice.
Regimul de înălțime al locuinței individuale este S+P+1E, având o suprafață generoasă, potrivită pentru găzduirea unei familii numeroase. Subsolul este parțial și regăsim spații precum: saună, pivniță, lounge, vestiar, centrală termică și o curte englezească; la parter se află camera de zi, locul de luat masa, bucătăria, biroul, garajul (pentru o mașină), dressing-ul și o baie. Etajul cuprinde patru dormitoare, un dressing și o baie.

Suprafața construită = 181,85 mp
Suprafața desfășurată = 415,50 mp
Suprafața utilă = 323,11 mp
Suprafața locuibilă = 156,45 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se poate adăuga subsol sau se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.660 euro
Pachetul BAZĂ cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 2.910 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 4.150 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul conține planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.