proiecte de casa | Locuinta 045_11 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 045_11 – cu Standard Ridicat

  • proiecte de casa
  • 212
  • Locuinta 045_11 – cu Standard Ridicat
1344 1345 1346 1347 1348 1349

Arhitectul a propus o locuință cu linii stricte, aducând, practic un elogiu dreptunghiului. Construcția transformă dimensiunea orizontală rezultată într-un gest de spectacol atât la nivelul perspectivei urbane de introducere a imobilului în spațiul străzii, cât și al celei interioare, de trăire a spațiului interior.
Locuința are laturile paralele cu punctele cardinale având la bază principii ecologice, aceasta fiind semi-îngropată pe latura din nord pentru ca terenul dimprejur, izolat la rândul său, să înmagazineze pe timpul veri caldură pe care să o redea în interior iarna, astfel beneficiarul economisind energia termică.
Desfășurată pe două niveluri (parter şi etaj), funcțiunile se distribuie clasic. Parterul este dedicat zonei de zi, acesta cuprinzând: camera de zi, bucătărie, birou, dormitor, spațiu tehnic, seră și o două bai. Etajul este destinată zonei de noapte, cu funcțiuniile: patru dormitoare prevăzute cu baie proprie.

Suprafața construită = 204,28 mp
Suprafața desfășurată = 406,58 mp
Suprafața utilă = 271,94 mp
Suprafața locuibilă = 160,38 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.630 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 2.850 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 4.070 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.