proiecte de casa | Locuinta 004_11 – cu Standard Ridicat

proiecte case
up

proiecte de casa / Locuinta 004_11 – cu Standard Ridicat

  • proiecte de casa
  • 13
  • Locuinta 004_11 – cu Standard Ridicat
2143 2142 2141 2140 2139 2138 2137 2136 2135 2134

Locuința prezentată dispune de un regim de înălțime subsol, parter și etaj, fiind o varianta de casa unifamiliala ideală pentru mediul urban. Cu o abordare contemporană, locuința prezentată dorește să se diferențieze de tiparul atât de practicat și întâlnit la tot pasul. Având suprafețe generoase, aceasta cuprinde la subsol spații precum saună, sală fitness, sală cinema, cramă; la parter, pe lângă spațiile zonei de zi, se află și piscina, iar etajului îi revine zona de noapte, având trei dormitoare.

Suprafața construită = 189,62 mp
Suprafața desfășurată = 553,08 mp
Suprafața utilă = 416,29 mp
Suprafața locuibilă = 141,73 mp

La acest link puteți accesa amenajarea interioara a locuinței: Locuinta 004_13 – cu Standard Ridicat

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 2.210 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 3.870 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 5.530 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.