arhitectura | Grajd 002_14 – Oi si Capre

proiecte case
up

arhitectura / Grajd 002_14 – Oi si Capre

  • arhitectura
  • 220
  • Grajd 002_14 – Oi si Capre
1592 1593

Animalele își petrec destul timp în adăpost, de aceea pentru a-i asigura confortul și a-i oferi condiții de viață plăcute, am construit un grajd ideal care asigură aceste condiții și este amenajat astfel încât să le ofere confort și siguranță animalelor.
Acest grajd este amplasat într-un cadru natural specific zonei montane.
Proiectul constă în realizarea unui adăpost specific pentru oi și capre, cu regim de înălțime parter. Clădirea privită în plan are forma unui cerc, care va fi împărțit pe jumătate, pe de o parte regăsindu-se grajdul pentru oi, iar pe de altă parte cel pentru capre.
Orientarea adăpostului are ca scop asigurarea unui bun iluminat natural, protecția față de vânturile dominante din zonă și menținerea unei temperaturi optime în interiorul adăpostului.

Suprafața construită = 23,76 mp
Suprafața desfășurată = 23,76 mp
Suprafața utilă = 20,04 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.