arhitectura | Grajd 001_14 – Cai si Vaci

proiecte case
up

arhitectura / Grajd 001_14 – Cai si Vaci

  • arhitectura
  • 214
  • Grajd 001_14 – Cai si Vaci
1366 1367 1368

Grajdul este o construcție sau încăpere special amenajată pentru adăpostirea animalelor și pentru asigurarea confortului acestora. Acesta se situeazӑ într-un cadru natural, fără alte construcții în împrejurimi, pe o zonă de terase, ȋn apropiere de limita cu zona de versant a dealurilor subcarpatice.
Proiectul constă în realizarea unui adăpost specific pentru cai și vaci, cu regim de înălțime parter. Clădirea privită în plan are forma literei “U”, pe laturile paralele regăsindu-se cele două grajduri, cel pentru cai, respectiv grajdul pentru vaci. Pe latura din mijloc au fost prevăzute două depozite, unul pentru scule, unelte, furaje pentru animale și unul pentru utilaje (tractor) și echipamente. Studiat pe sectoare, grajdul are o capacitate de patru cai și cinci vaci.

Suprafața construită = 166,41 mp
Suprafața desfășurată = 166,41 mp
Suprafața utilă = 146,94 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.