arhitectura | Fast Food 001_14 – Reabilitare

proiecte case
up

arhitectura / Fast Food 001_14 – Reabilitare

  • arhitectura
  • 208
  • Fast Food 001_14 – Reabilitare
1321 1322 1323 1324 1325

Proiectul de restaurare constituie o inițiativă de revitalizare a unei clădiri cu funcțiunea de depozit, în care alcătuirea discretă a noului și vechiului se articulează coerent cu efortul expunerii urmelor unei evoluții arhitecturale.
Compoziția clădirii a permis dispunerea noilor spații într-o variantă funcțională, și anume, la parter se află două zone, una destinată fast food-ului cu spațiile sale aferente, și alta pentru producerea produselor de patiserie. Etajul este partial și este destinat birourilor.

Suprafața construită = 0,00 mp
Suprafața desfășurată = 0,00 mp
Suprafața utilă = 0,00 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.