arhitectura | Constructie Provizorie Comert Stradal 001_14

proiecte case
up

arhitectura / Constructie Provizorie Comert Stradal 001_14

  • arhitectura
  • 168
  • Constructie Provizorie Comert Stradal 001_14
1066 1067 1068

Chioşcul este o construcţie mică, fără fundaţie, amplasată în regim provizoriu pe care sunt comercializate ziare, cărţi. Este o construcție ușoară, provizorie care poate fi amplasată în orice zonă a orașului în vederea realizării unui comerţ stradal civilizat corespunzător normelor impuse de standardele europene.
Din punct de vedere arhitectural construcţia propusă se încadreze în caracterul general al zonei şi se armonizează cu clădirile învecinate. A fost proiectat astfel încât să asigure circulaţia liberă în zonă, iar tratarea arhitecturală va fi în concordanţă cu ambientul arhitectural zonal.
Pentru construirea chioșcului s-au folosit materiale durabile termoizolante şi a fost dotat cu geamuri termoizolante atât pe fațada principală cât și pe părțile laterale.

Suprafața construită = 0,00 mp
Suprafața desfășurată = 0,00 mp
Suprafața utilă = 0,00 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.