arhitectura | Camin Cultural 006_14 – Reabilitare

proiecte case
up

arhitectura / Camin Cultural 006_14 – Reabilitare

  • arhitectura
  • 283
  • Camin Cultural 006_14 – Reabilitare
2606 2607 2608 2609 2610 2611 2612 2613 2683 2684

În lipsa unei activități (pentru că nu permiteau condițiile de stare a imobilului), dar și datorită lipsei totale de grijă a autorităților, clădirea a intrat într-un ritm accelerat de degradare fizică. Scopul acestui proiect a fost punerea la dispoziția locuitorilor comunei a unui spațiu multifuncțional care să creeze condițiile necesare revigorării activităților socio-culturale în comunitate. Fiind situat la artera principală de circulație, amplasamentul este racordat la toate utilitățile necesare funcționării în cele mai bune condiții a obiectivului (acces facil, energie electrică, gaze, apă, canal etc.). Prin proiect s-a urmărit crearea cadrului optim din punct de vedere al spațiului pentru buna funcționare a unui cămin cultural. Astfel, s-a propus o reabilitare, extindere și modernizare a imobilului cu funcțiunea de cămin cultural din punct de vedere al consolidării, refacerii finisajelor, atât cele exterioare, cât și cele interioare, dar și a instalațiilor, pentru a asigura o bună funcționare, consumuri reduse, dar și pentru asigurarea siguranței în exploatare.
Aspectul exterior al clădirii a fost inspirat din arhitectura tradițională, astfel că la nivelul învelitorii căpriorii din cherestea de rășinoase au fost intorși, iar pe fațadele principală și laterală dreapta au fost propuse elemente orizontale din lemn de rășinoase tratat împotriva intemperiilor (nud și feder), păstrând astfel rezonanța unei clădiri de cultură.

Suprafața construită = 377,15 mp
Suprafața desfășurată = 501,76 mp
Suprafața utilă = 423,82 mp
Suprafața locuibilă = 0,00 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 1.505 euro
Pachetul BAZĂ cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 2.510 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda în 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 4.020 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestați. Proiectul conține planuri de armare, detalii de execuție, cantități de materiale și extrase de armătură). Proiectul Tehnic se va preda în 2 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.