case frumoase | Locuinta 036_03

proiecte case
up

case frumoase / Locuinta 036_03

  • case frumoase
  • 169
  • Locuinta 036_03
1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076

Nonconformisul proprietarilor, dorința lor de a beneficia de o locuință care să le reflecte stilul de viață s-a tradus în acest caz prin proiectarea unei case care iese din tipare. Din punct de vedere funcțional, spațiile se dezvoltă pe înălțime, parterul fiind dedicat zonei de zi, având în componență spații precum camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, birou, centrală termică, cămară si o baie, iar etajul zonei de noapte, aceasta cuprinzând trei dormitoare, două dressing-uri si o baie.

Suprafața construită = 149,23 mp
Suprafața desfășurată = 287,23 mp
Suprafața utilă = 230,51 mp
Suprafața locuibilă = 122,21 mp

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 860 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.440 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 2.300 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.