proiect casa de vacanta | Locuinta 030_05 – de Vacanta

proiecte case
up

proiect casa de vacanta / Locuinta 030_05 – de Vacanta

  • proiect casa de vacanta
  • 142
  • Locuinta 030_05 – de Vacanta
777 778 779 780 781 782

Inspirat din arhitectura tradițională, proiectul propune o casă cu un volum simplu, proporționat cu un acoperiș clasic în patru ape. La exterior, construcția este decorată cu elemente de inspirație populară, precum stâlpii și scândurile din lemn traforate ce împodobesc prispa de pe fațada principală. Locuința se desfășoară pe o suprafață mică, având un singur nivel. Din punct de vedere al funcțiunilor la interior regăsim: bucătăria, două dormitoare, camară, baie si două depozite.

Suprafața construită = 115,32 mp
Suprafața desfășurată = 115,32 mp
Suprafața utilă = 74,93 mp
Suprafața locuibilă = 21,14 mp

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 350 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 580 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 920 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.