case cu etaj | Locuinta 037_08

proiecte case
up

case cu etaj / Locuinta 037_08

  • case cu etaj
  • 174
  • Locuinta 037_08
1097 1098 1099 1100 1101 1102 1103 1104

Dorinta proprietarilor de a beneficia de o locuință care să le completeze stilul de viață s-a tradus prin proiectarea unei locuințe unifamiliale, prin crearea unui spațiu intim și realizarea maximului de confort. Prin intermediul proporțiilor plin - gol și printr-o îmbinare sugestivă a materialelor și nuantelor folosite s-a căutat personalizarea unui volum aparent comun. Construcția este de dimensiuni medii, beneficiind de un regim de înălțime P+1E, compartimentarea fiind astfel: la parter regăsim spații precum camera de zi, locul de luat masa, bucătărie, debara, dormitor si o baie; etajului revenindui două dormitoare, un dressing-uri si o baie.

Suprafața Construită = 108,10 mp
Suprafața Desfășurată = 216,20 mp
Suprafața Utilă = 153,49 mp
Suprafața Locuibilă = 80,59 mp

Adaptarea proiectului în funcție de cerințele beneficiarului:
- La cerințele beneficiarului, la acest proiect se poate interveni cu orice fel de modificări dimensionale (de mărire sau micșorare). De asemenea, dacă se dorește, se pot adăuga funcțiuni noi.
- Suntem atenți ca proiectul să fie cât mai economic. În acest sens se face un calcul cât mai exact al consumului de materiale, astfel încât beneficiarul să suporte un preț optim de execuție.
- Pentru buna funcționalitate a proiectului se urmărește eliminarea stâlpilor sau a grinzilor în interiorul camerelor, deoarece acestea ar modifica negativ aspectul interior al construcției.
- Proiectul se poate expedia în orice localitate din România, în forma completă.
- Valabilitatea proiectului este nelimitată în timp, beneficiarul putând realiza construcția imobilului oricând dorește.

Pachete proiectare:

Pachet BAZĂ – Proiect pentru obținerea autorizației de construire (D.T.A.C.) – 860 euro
Pachetul BAZĂ cuprine: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) cuprinde: arhitectură, structură de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PLUS – 1.510 euro
Pachetul PLUS cuprinde: Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) + Proiectul Tehnic de Execuție pentru structura de rezistență (cuprinde planuri de armare, detalii de executie, cantități de materiale si extrase de armătură). Proiectul se va preda in 3 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Pachet PREMIUM – 2.160 euro
Pachet Premium cuprinde: Proiectele Tehnice de Execuție pentru arhitectură, structura de rezistență și instalații (electrice, termice, sanitare), semnat și ștampilat de către proiectanți atestati. Proiectul contine planuri de armare, detalii de execuție, cantitați de materiale și extrase de armăură). Proiectul Tehnic se va preda in 4 exemplare, iar Documentația Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.) în 2 exemplare. La acest pachet oferim BONUS documentația pentru obținerea avizelor.

Prețurile nu conțin T.V.A.